Vid denna hemester så kan jag varmt rekommendera ett fikabesök hos Nedergården: Gammalt och Nytt som ligger längs riksväg 77, mellan Rimbo och Gottröra. Hembakat och gott. Det är ett ganska populärt ställe nu under sommaren, men de har ett nummerlappsystem och folk håller generellt bra avstånd under pandemin. Vill man sitta lite mer avsides så kan man givetvis ta med sig en egen picknickfilt, det finns en stor gräsplan framför gården med trädgårdsmöbler och man kan träffa deras fina kaniner.

De har öppet året runt, men alltid stängt på onsdagar.

Öppettider:

Må-ti          10.00-17.00
Ons:           STÄNGT
To-fre:       10.00-17.00
Lö-sö:        11.00-16.00

Rekommenderar deras chokladkaka med daimgrädde, oreo cheesecake och deras godissmakande mousse. Det är dock olika godsaker varje vecka.

Nedergårdens hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *