Gabis Granna Grönsaker, kött och chark

I min serie “Utflykt” så tipsar jag och fina och lokala utflyktsmål, främst på cykelavstånd för att tänka på miljön. För några veckor sedan så besökte jag Gabis Granna Grönsaker, Kött och Chark för första gången. Gabis affärsidé är att erbjuda varor och råvaror som är producerade på gården (kött och grönsaker) och närproducerade mjölkprodukter från Billinge. Vi var där på ett bokevent med Eli Åhman Owetz, vars böcker utspelar sig i Roslagen och som jag för övrigt varmt kan rekommendera.

Firar 1 år!
På söndagen den 4 juli så firar Gårdsbutiken ettårs jubileum och bjuder på grillad korv med bröd och kommer också ha ett vegetariskt alternativ mellan kl 12.00 och 16.00.

Hitta hit: Storbolsvägen 13, Rånäs

Öppettider:

Måndag-Söndag          07.00-21.00

Rekommenderar verkligen att köpa hem färsk mjölk från Billinge Gård på flaska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *