QR-Kod

Jag (Lotta) har tidigare länkat till Anslagstavlan via Skogsfröjdens instagramkonto (länk), men det är många i området som inte känner till att det finns ett forum – utanför Facebook och Instagram – för att underlätta grannsamverkan med boende på Vadetvägen, Norrbyggebyvägen och övriga i området. Det här forumet är för de som inte har eller inte vill ha konton på sociala medier. Man behöver inte registrera sig för att skriva eller läsa nyheter eller inlägg på det publika forumet, men forumet för Vadetvägen är låst för boende likväl forumet för Norrbyggebyvägen. För att skriva där behöver man skapa ett konto så att vi kan verifiera att det enbart är boende som kommer in där.

Om du hittat hit på annat sätt så kanske du undrar:

Hur läser man av en QR-kod:
För att läsa QR-koder så behöver man på nya smartphones enbart öppna kamera-appen och rikta den mot bilden så ska länken dyka upp. Om man har en äldre smartphone så finns det många kostnadsfria QR-appar att ladda ner som läser koden, exempelvis Google Lense.

Ett svar på ”Har du hittat hit via en QR-kod?”

  1. Fin anslagstavla du fixat Lotta……hoppas riktigt många hittar den och går in med både kommentarer bilder och div. information❣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *