Än finns det tid kvar att hitta ut i år!

Hittaut Norrtälje pågår 22 april till 30 september. En perfekt aktivitet i dessa tider som aktiverar både kropp och knopp! Alla kan delta utifrån sina förutsättningar – dygnet runt under hela säsongen – och är helt gratis. Hittaut är en populär form av fysisk aktivitet där du med hjälp av karta letar checkpoints i din omgivning. Varje checkpoint är en lott = ju fler du “tar” desto större chans att vinna. Varje månad dras en vinnare och på säsongsavslutningen den 6 oktober dras säsongsprisvinnare samt vinnare bland de som har tagit alla checkpoints.

Ladda ned hittaut appen på telefonen och välj ort Norrtälje och registrera dig och årets checkpoints! Det finns även en papperskarta att hämta.

Här hittar ni mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *