Alla forum utom det om reglerna är privata och enbart tillgängliga för registrerade medlemmar på sidan, alltså boende på Vadetvägen. För att läsa det som skrivs eller skriva något så måste man vara medlem. Jag godkänner alla manuellt och vill man ha möjlighet att även skriva nyheter på sidan som denna så är det bara att kommentera det här så kan jag uppgradera er från Medlem till Författare och då är det fritt fram att skriva här också.

4 svar på ”Forumet är öppet för medlemmar”

 1. Hej
  Jag skulle vilja kunna skriva – t ex om den propå som låg i brevlådorna igår (onsdag 28 oktober) där Postnord/brevbäraren vill att våra brevlådor sätts upp i nummerordning.
  Sedan vore det intressant att veta hur många av oss som är medlem på den här sidan.

  1. Hej Maryla,
   Än så länge har bara fyra personer gått med på sidan vilket är lite tråkigt, men jag ska sätta upp lite “reklam” för sidan till våren så att det blir lite mer fart på användningen.

   Här kan du se alla medlemmar (när du är inloggad – icke medlemmar kan inte se denna sida), allas profiler och bilder: http://vadet.helplat.net/members/

   Här kan du skriva ett nyhetsinlägg som hamnar på framsidan: http://vadet.helplat.net/wp-admin/post-new.php annars så skriver du bara i forumet.

  1. Hej Maryla. Inte är det vi i alla fall. Förhoppningsvis så ska anslagstavlan agera som ett ställe att informera om man ska göra några stora förändringar som att ta ner träd osv, det är jobbigt när saker helt plötsligt försvinner.

   Förresten, har du koll på om den inplastade adresskylten på vår brevlåda “Skogsfröjdens gård” sitter kvar ovanpå locket? Jag fick se en bild på den nya brevlådeställningen och tyckte att det var ovanligt matt och svart på locket (plastskylten skyddar färgen på locket då det är av dålig kvalité och inte tål fukt konstigt nog) Det var på grund av detta som jag ville bygga en brevlådeställning med tak för att skydda alla brevlådor. En sådan här hade varit fin:

   Brevlådeplank

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *